Nostradamus je predvideo Trampa kao antihrista koji će pokrenuti Treći svetski rat

Mnogo ljudi ne zna da je Mišel de Notr Dam – poznatiji samo kao Nostradamus – bio hemičar i apotekar, pre nego što je napisao četvorolinijske poetske stihove pod nazivom “katrene,“ koji su izgleda predvideli brojne događaje u budućnosti.

Pored pisanja brojnih proročkih tekstova, Nostradamus je poznat po tome što je napisao najmanje dve knjige o medicini.

Jedno od njegovih najpoznatijih dela je, bez sumnje, “Proročanstva.“ Prvo izdanje Nostradamusovog dela se pojavilo 1555. godine, i od tada su Proročanstva Mišela de Notr Dama, zvanog Nostradamus, zaslužna da predviđanje velikih svetskih događaja.

Njegov drugi komad je objavljen 1557. godine i sadržao je ukupno 289 proročkih stihova o budućnosti. Nostradamusovo treće izdanje je odštampano 1558. godine i sadrži 300 katrena, međutim, kako navode izveštaji, sada je opstao samo kao kao deo omnibus izdanja koje je objavljeno prosle njegove smrti 1568. godine.

Veruje se da ova verzija ima jedan koji se ne rimuje i ukupno 941 katrena koji se rimuju, koje je napisao francuski posmtrač i sastavio u devet kompleta od po 100 i jeda od 42, pod nazivom “Vekovi.“

Među najzapaženijim predviđanjima – koja su, prema mišljenju mnogih, precizno predviđena od strane velikog Nostradamusa – su Francuska revolucija, vlast Adolfa Hitlera i 9/11. Međutim, ne samo da je Nostradamus to sve pogodio, veruje se da je prorok iz 16. veka čak uspeo da predvidi Trampovu predsednčku pobedu: “Velika, besramna i smela svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Biće neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvestio od straha.“

Sada se veruje da kada je Nostradamus govorio o Antihristu, da je mislio na novoimenovanog 45. predsednika SAD-a: Donalda Trampa.

Oni koji su pratili Nostradamusove prognoze čvrsto tvrde da je Tramp Antihrist koji će izazvati Treći svetski rat, a da bi podržali svoje tvrdnje oni ukazuju na sledeće stihove koje je Mišel de Notr Dam napisao pre više stotina godina:

“Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Vizantiju da promeni svoje zakone. Iz Egipta će stići čovek koji će povući zakone i promeniti novac i standarde.

Trubač potresa velikom svađom. Prekršeni sporazum: dizanje lica ka nebesima: krvava usta će plivati u krvi, lice umazano mlekom i medom će ležati na zemlji.”

Kako navodi Artur Evans – koji je napisao članak “Kakva su Nostradamusova predviđanja predsedničkih izbora 2016. godine – oni koji veruju u Nostradamusova “predviđanja“ tvrde da je “lažni trubač“ predstavlja 45. predsednika SAD-a Donalda Trampa – koji “prikriva svoje ludilo.“

U članku o Nostradamusu, Evans je zaključio: “Da li je Donald Tramp zaista Antihrist koji će izazvati Treći svetski rat, nuklearni rat ili biološki rat? Niko ne može biti siguran u to; međutim, ja sam prilično siguran da je sada početak Nostradamusovog predviđanja apokalipse.“

izvor:https://www.jornaldopais.com.br/10-tragicas-profecias-de-nostradamus-para-o-ano-2017

/https://www.elitereaders.com/nostradamus-predicted-donald-trump-anti-christ-world-war-3/